Vi inbjuder till seminarium om:

Riskhanteringsmetodik och praktiska exempel

 

Riskhanteringsmetodik:
Har din organisation ett gemensamt synsätt kring riskhantering och finns det en uttrycklig plan för ert riskhanteringsarbete? Många organisationer saknar ett bra arbetssätt för riskhantering och rutiner för att genomföra riskanalyser. Uppföljningen av åtgärder är ibland bristfällig vilket påverkar effekt och kontinuitet av riskhanteringsarbetet. Vi beskriver en modell och metod som strukturerat tar hand om hela riskhanteringsprocessen enligt kända regelverk och standarder.

Föreläsningen leds av riskspecialist Carin Norlin med erfarenheter från bl. a. Göteborgs universitet, Västtrafik och kommunal verksamhet.

Praktiska exempel riskhantering:
Vilket mervärde och affärsnytta bidrar riskhanteringsarbetet till? Vi har lång erfarenhet och många goda exempel som visar på vinningen av ett väl utfört riskhanteringsarbete för verksamheter. Vi föreläser om praktiska neutraliserade exempel inom olika branscher.

Föreläsningen leds av Security Solution Scandinavias VD Anders Möller som har mångårig erfarenhet av riskmanagement arbete från bl. a. Göteborg Energi, Volvo finans, VGR samt från Landsting och Kommuner.

 

Varmt välkommen!

 

Tid och datum
Onsdagen den 31 augusti kl. 8.00 – 09.30. Frukost serveras från 7.30 

Plats
På vårt kontor: Security Solution Scandinavia AB, Mölndalsvägen 93, Göteborg, 5 våningen 

Pris
Seminariet är kostnadsfritt

Anmälan
Anmäl dig och dina kollegor senast onsdagen den 24 augusti. Vi har ett begränsat antal platser så tveka inte att anmäla dig snarast!

Mail: seminarie@securitysolution.se senast den 24 augusti.

Tel: 031-761 45 89

www.securitysolution.se