Företaget grundades våren 2008 genom en sammanslagning av två företag inom informationssäkerhet, riskhantering och Informationsteknologi för att möta marknadens ökade efterfrågan på tjänster och produktstöd inom administrativ förebyggande säkerhet.

Vi har idag många års erfarenhet inom området och är specialister inom informationssäkerhet, IT-säkerhet och dataskydd. Vi stöttar oftast våra uppdragsgivare löpande via olika helhetslösningar, så deras olika verksamheter preventivt kan arbeta med sina säkerhetsfrågor.

Security Solution har sitt huvudkontor i Göteborg men är idag verksamma i hela Sverige 

Vi är en del av Aderian Group

Security Solution Scandinavia AB är en del av Aderian Group som erbjuder ett komplett utbud av informationssäkerhetstjänster som bidrar med en säker hantering av information till ditt företag. Vi har en lång erfarenhet inom området och arbetar geografiskt över hela Sverige. 

Aderian Group består av lokalt ledande bolag med egna starka varumärken och kompetensområden men som inom Aderian kan hitta synergier, samarbeten och addera tjänster för de kunder som behöver det. Tillsammans kan vi erbjuda heltäckande tjänster inom IT- och applikationsdrift, infrastruktur, molntjänster, informationssäkerhet och digitalisering.

Läs mer om Aderian, www.aderian.se