Såhär är det att arbeta hos oss

  
Per pratar om dataskydd                                                  Jenny pratar om informationssäkerhet

 

Öppen ansökan Konsult informationssäkerhet, dataskydd eller säkerhetsskydd


Vi är inne i en expansiv fas och för att möta efterfrågan har vi en öppen ansökan till vårt kontor i Mölndal. Security Solution är ett företag med säkerhetsinriktning och med stor erfarenhet av informationssäkerhet, dataskydd, IT-säkerhet, säkerhetsskydd, riskhantering, kontinuitetsplanering och krisledning.

Vi har en öppen ansökan för en konsult inom informationssäkerhet, dataskydd eller säkerhetsskydd. Rollen som konsult är varierande och inom vårt företag uppmuntrar vi till att man breddar sin kunskap och förmåga och är nyfiken på att lära sig mer inom våra olika arbetsområden.


Arbetsuppgifter i din konsultroll består bland annat av: 

Inom rollen som konsult i informationssäkerhet och dataskydd får du en varierande och spännande tjänst där rollen kan inkludera såväl informations- som IT-säkerhetsprojekt, att implementera ledningssystem för informationssäkerhet samt informationsklassa i olika former av organisationer. Tjänsten kan även bestå utav risk- och sårbarhetsanalyser i olika former samt kontinuitets- och avbrottsplanering. Inom ramen för tjänsten kan du även komma att inkluderas i vårt dataskydds-team där vi arbetar som dataskyddsombud i ett antal olika verksamheter. Rollen som DSO samt tjänsten i stort inkluderar även rådgivning inom dataskydd för våra kunder. 

Inom rollen som konsult i säkerhetsskydd får du arbeta i en varierande och spännande arbetsmiljö där du genomför såväl risk- och sårbarhetsanalyser som säkerhetsskyddsanalyser. Du kan även komma att ta fram säkerhetsskyddsplaner, åtgärdshantering samt kontinuitets- och avbrottsplaner. Du kan även delta vid krigsövningar och utbildningar inom säkerhetsskydd och NIS direktivet.


Vi söker dig som

Har relevant kompetens och minst 3 års erfarenhet inom aktuella områden. Du är social, kommunikativ samt är en ambitiös lagspelare med stark drivkraft och positiv inställning. För att lyckas i den här rollen behöver du vara skicklig på att kommunicera, ha förmåga att visualisera, beskriva problem och förklara lösningar på ett enkelt sätt.


Dessutom har du

  • Relevant utbildning på högskolenivå
  • Utbildning inom projektledning
  • Goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift
  • Kännedom om dataskyddsförordningen
  • Erfarenheter av säkerhetsskyddslagen


Meriterande

  • Relevanta certifieringar inom områdena
  • Erfarenhet av konsultrollen
  • Erfarenhet av större organisationer


Vi erbjuder

En öppen och stimulerande arbetsplats där du har frihet under ansvar och styr din egen arbetstid med kunden i fokus. Arbetsformen är heltid med månadslön. Företaget har även ett implementerat bonussystem utöver månadslönen som du kommer få ta del av redan efter 3 månader.


Övrigt

Resor kan förekomma i tjänsten.

Skicka gärna din ansökan till ansokan@securitysolution.se Det är mycket viktigt att du i mejlets ämnesrad skriver ditt intresseområde för din ansökan.